Bent u op zoek naar een airco/warmtepomp installateur in Vlaanderen?

Neem snel contact met ons op

Warmtepomp en airconditioning service specialist

Hagen Koeltechniek laat u niet in de kou staan! Vertel ons wat uw eisen en wensen zijn en we helpen u bij uw zoektocht naar een geschikte lucht/lucht warmtepomp of lucht/water warmtepomp. Indien u ons de gegevens van de te koelen en of te verwarmen ruimtes bezorgt samen met de informatie van de ramen en aansluitmogelijkheden dan kunnen wij een vrijblijvende offerte voor u maken. Indien u wenst kunnen wij ook steeds ter plaatse komen om een gedetailleerde offerte te maken, hier worden wel kosten voor aangerekend maar indien wij de installatie van de airco of warmtepomp bij u komen uitvoeren dan worden deze weer in mindering gebracht.

Panasonic Pro Club Member Mitsubishi Service Specialist
Daikin Support Tech Wolf Group member

Airco / warmtepomp plaatsen in Vlaanderen

Hagen Koeltechniek plaatst nieuwe airco en warmtepomp installaties zowel bij bedrijven als particuliere klanten, Tevens voeren wij herstellingen en onderhoud uit aan reeds bestaande installaties ook geothermische en directe warmtepompen van alle merken. Wij kunnen ook u bestaande systemen Anti Bacterieel behandelen zodat er geen onaangename luchtjes zijn en we kunnen deze optioneel zelfs van een parfum voorzien zodat u steeds een fris gevoel verkrijgt. Dit doen we voornamelijk in de regio Antwerpen en Oost Vlaanderen. Maar ook elders zijn wij u uiteraard steeds graag van dienst.

Onze Partners

Wij werken voornamelijk samen met Daikin, Panasonic en Mitsubishi aangezien dat topmerken zijn. Mitsubishi en Daikin wonnen dit jaar nog de Red Dot Award met meerdere airconditioning en warmtepomp units, de MSZ-AP, MLZ-KP & LES en Altherma. In 2016 won Panasonic nog de Cannstar award, omdat zij de meeste tevreden klanten hadden wereldwijd. Zij staan ook al jaren aan de top van de wereldwijde groene bedrijven met een minimale ecologische voetafdruk. U kunt uiteraard ook voor andere gerenommeerde merken zoals LG, Aermec, General, Sanyo, Haider en Carrier bij ons terecht.
Steeds aandacht voor zuivere lucht.