Op zoek naar een airco- en -warmtepompinstallateur in Vlaanderen?

Neem snel contact met ons op

Warmtepomp en airconditioning service specialist

Hagen Koeltechniek laat u niet in de kou staan! Vertel ons wat uw eisen en wensen zijn. Dan helpen we u bij uw zoektocht naar een geschikte lucht/lucht-warmtepomp of lucht/water-warmtepomp. Dat werkt heel eenvoudig. U geeft ons de gegevens van de te koelen en of te verwarmen ruimtes plus de informatie van de ramen en aansluitmogelijkheden. Vervolgens maken wij een vrijblijvende offerte. Als u wilt, komen we zelfs bij u langs om een gedetailleerde offerte te maken. Hiervoor betaalt u wel een klein bedrag. Dat brengen we in mindering als wij de installatie van de airco of warmtepomp bij u komen uitvoeren.

Airco / warmtepomp plaatsen in Vlaanderen

Wij helpen u ook bij de koeling en verwarming van huis of bedrijf. Hagen Koeltechniek plaatst nieuwe airco- en warmtepompinstallaties, zowel bij bedrijven als particulieren. Ook repareren en onderhouden wij bestaande installaties, ook geothermische en directe warmtepompen van alle merken. Last van onaangename luchtjes? Wij kunnen uw systemen antibacterieel behandelen. Het is zelfs mogelijk om systemen van een parfum te voorzien. Zo ruikt alles steeds lekker fris. Dit doen we vooral in de regio Antwerpen en Oost-Vlaanderen. Maar ook in de rest van België of Zuid-Nederland zijn wij u uiteraard graag van dienst.

Onze Partners

Wij werken voornamelijk samen met Mitsubishi, Daikin en Panasonic. Dit zijn echte topmerken. Mitsubishi en Daikin wonnen dit jaar nog de Red Dot Award met meerdere airconditioning- en warmtepompunits, de MSZ-AP, MLZ-KP & LES en Altherma. In 2016 won Panasonic de Cannstar award, omdat zij de meeste tevreden klanten hadden wereldwijd. Zij staan ook al jaren aan de top van wereldwijde groene bedrijven met een minimale ecologische voetafdruk. Voor andere gerenommeerde merken zoals Toshiba, LG, Aermec, General, Sanyo, Haider en Carrier kunt u uiteraard ook bij ons terecht.
Wij hebben altijd aandacht voor zuivere lucht.