Wij repareren en onderhouden koelapparatuur snel en vakkundig

Koelapparatuur repareren

Werkt uw vriescel niet meer goed? Maakt de bierkoeler rare geluiden? Of heeft uw ijsblokjesmachine onderhoud nodig? Dan bent u bij Hagen Koeltechniek aan het juiste adres. We repareren en onderhouden alle merken professionele koel- en vriesinstallaties voor bedrijven en particulieren, van kleine koelkasten tot industriële koelruimtes. Problemen met airco’s, warmtepompen, wijnkelders, bierkoelers of transportkoeling? Ook die repareren wij!

We zijn vooral actief in de regio Antwerpen en Oost Vlaanderen, maar ook elders staan wij voor u klaar!

Koeltechnische diensten

Hagen Koeltechniek is gespecialiseerd in het installeren, onderhouden en herstellen van diverse koeltechnische apparatuur ook kunnen wij u ventilatie systemen onderhouden. Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen steeds bij ons terecht voor o.a. problematiek en herstellingen aan hun koeltechnische installaties, hulp bij nieuwbouw en renovatie projecten, advies en hulp bij zelfbouw projecten en eigen creaties.

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze dienstverlening!

Indien u met een vraag zit aarzel niet om ons te contacteren en wij zullen u steeds zo goed mogelijk proberen te adviseren bij uw zoektocht naar een gepast toestel