Koelapparatuur herstellen en onderhouden doen we snel en vakkundig

Koelapparatuur repareren

Indien u een herstelling nodig heeft voor uw professionele koel en vriesinstallaties, bent u bij Hagen Koeltechniek aan het juiste adres. We staan in voor herstellingen van alle merken koel- en vriesinstallaties voor bedrijven en particulieren. Wij repareren en onderhouden alle soorten koel en vriescellen beginnend van kleine frigo’s tot industriële koelruimtes, Airco’s, warmte-pompen wijnkelders, bierkoelers, transport koeling, ventilatie systemen, etc.

We zijn voornamelijk actief in de regio Antwerpen en Oost Vlaanderen maar ook elders zijn wij u steeds graag van dienst.

Koeltechnische diensten

Hagen Koeltechniek is gespecialiseerd in het installeren, onderhouden en herstellen van diverse koeltechnische apparatuur ook kunnen wij u ventilatie systemen plaatsen en onderhouden. Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen steeds bij ons terecht voor o.a. problematiek en herstellingen aan hun koeltechnische installaties, hulp bij nieuwbouw en renovatie projecten, advies en hulp bij zelfbouw projecten en eigen creaties.
Wij staan steeds garant voor een kwalitatieve dienstverlening.
Indien u met een vraag zit aarzel niet om ons te contacteren en wij zullen u steeds zo goed mogelijk proberen te adviseren bij uw zoektocht naar een gepast toestel.